top of page
profielfoto naam 3.jpg

Stuur gerust een mail als je meer info wilt of iets met me wilt delen

Intro

Disclaimer

De content op deze website, wildebloumkes.nl, is uniek en nog niet eerder gepubliceerd. Ze wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en is een eerlijke weergave, naar de inzichten en kennis van dat moment. Het betreffen momentopname’s, waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht je waardevolle aanvullingen of opmerkingen hebben, stuur dan even en mail.

Sommige foto's worden ook gedeeld op social media van de musea waar ik voor werk. Samen willen we historische kennis en verwondering delen en mensen inspireren. Daarom trekken we samen op. De foto's die via de betreffende musea worden gedeeld vallen onder de creative commons licentie. 

De verhalen op wildebloumkes.nl mag je natuurlijk delen via een link en vermelding van de bron. Wil je teksten, foto's en/of ontwerpen integraal of gedeeltelijk gebruiken als input voor commerciële publicaties, dan mag dat alleen op basis van mijn schriftelijke toestemming. De copyright van tekst, fotografie en ontwerp berust volledig bij mij.

Alle teksten en beeldmateriaal is mijn eigendom, tenzij anders vermeld met credits.


De inhoud van deze website is met veel zorg en aandacht door mij gemaakt, maar aan de informatie, inhoud of strekking kunnen geen rechten worden ontleend.Ook accepteer ik geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van welke aard ook, door het gebruik van informatie van deze website en/of de onmogelijkheid om deze website te kunnen raadplegen.


Jenny Wildeman Luppens

(www.wildebloumkes.nl)

Bedankt voor je reactie!

bottom of page